Cautare

799 de rezultate pentru "benat cod cu naut" (3.38 secunde)
Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit avertizarea cod galben de ploi abundente, valabila in 9 judete din sudul tarii. ... Vantul va avea intensificari in regiunile sudice cu viteze ce vor depasi la rafala 50...60 km/h si temporar in restul teritoriului, in principal in timpul averselor.
Primita cu circumspectie, propunerea de Cod Electoral elaborata in cadrul Asociatiei Pro Democratia, in cazul in care va fi adoptata, in legislatia electorala romaneasca ar urma sa se produca o serie de schimbari de fond.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN de vant puternic, dupa cum urmeaza. ... intensificari ale vantului, cu viteze care la rafala vor depasi 55-65 km/h si izolat 70 km/h si ploi slabe izolate.
El si-a motivat decizia prin faptul ca initiativele conservatorilor nu au fost cuprinse in proiectul noului Cod Fiscal aprobat miercuri de guvern.
In aceasta calitate, ea poseda un grad ridicat de control de securitate, avand acces la un faimos BLOC 8, ceea ce i-a prilejuit contacte cu o serie de oficiali de rang inalt, din partea carora a profitat de anumite scurgeri de informatii in ceea ce priveste Luna.
Deputatii au reusit sa adopte ieri modificarile Codului Penal si cele ale Codului de Procedura Penala, dupa cateva saptamani de dezbateri si negocieri cu ministrul Justitiei. Atat Monica Macovei, cat si parlamentarii au facut compromisuri pentru finalizarea dezbaterilor si votarea legilor in conformitate cu cerintele UE.
Inca apar documente care demonstreaza cum s-a ajuns, pas cu pas, la negationismul si secretomania fata de acest subiect, constatate si azi la multe oficialitati.
Bogdan Olteanu a afirmat ca Raportul de evaluare pentru Romania din partea Comisiei Europene ar trebui finalizat in cursul lunii august si ca, pana atunci, toate proiectele legislative pe domeniile cu "stegulete rosii sau galbene" vor trebui adoptate de Parlament.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Circulatia cu bacul a fost reluata/Cod galben de vant (Autoare: ... Probleme cu alimentarea cu energie electrica sunt inregistrate sporadic. Judetul Calaraasi este sub atentionare de COD GALBEN. INTENSIFICARI ALE VANTULUI CU VITEZE LA RAFALA DE 60-70 KM/H, INTERVALUL 10:00-16:00,18.01.2018.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
In urma cu o zi, avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a prezentat cateva documente din arhivele CNSAS care dovedesc, in opinia sa, ca presedintele Partidului Conservator nu a fost informator al Securitatii, ci urmarit.
Statutul de reprezentant al Romaniei in Parlamentul European este incompatibil cu functia de deputat si senator in Parlamentul Romaniei si de membru al Guvernului, au stabilit ieri membrii Comisiei de cod electoral, la dezbaterile asupra proiectului de lege privind alegerile pentru PE.
Presedintele Comisiei de cod electoral, liberalul Mihai Voicu, a avertizat ieri ca va cere dizolvarea acesteia in cazul in care, la sedinta de azi, parlamentarii nu vor adopta introducerea principiului votului in circumscriptii uninominale.
Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, membru in Comisia parlamentara de cod electoral, spera sa nu fie nevoie de un referendum pentru votul uninominal si reclama "maturitate politica".
Meteorologii au dat doua avertizari, una cod galben, celalalta cod portocaliu, pentru vestul tarii. ... Premierul Calin Popescu Tariceanu a convocat o videoconferinta cu prefectii pentru a discuta despre combaterea efectelor caniculei. "Cred ca este o situatie exceptionala, dar ea trebuie gestionata cu calm.
"Comisia a renuntat la o solutie care practic bloca avansarea legii catre Senat, si anume la introducerea in corpul legii a desemnarii colegiilor uninominale", a declarat, presedintele Comisiei de Cod electoral, deputatul PNL Mihai Voicu.
Comisia de cod electoral a adoptat, miercuri, principiile fundamentale ale legii privind votul uninominal, precum si o mare parte a articolelor de lege, ramanand in discutie doar prevederile legate de pragul electoral si modalitatea de atribuire a mandatelor.
Potrivit social-democratului, respingerea de catre celelalte partide, in comisia de cod electoral, a amendamentului PSD care stipula si alegerea presedintilor de consilii judetene prin vot uninominal, arata ca fomatiunile politice, cu exceptia PSD, nu doresc acest lucru.
Conform declaratiilor ministrului secretar de stat Victor Paul Dobre, din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, colegiile uninominale din judetul Galati au fost constituite si aprobate de Comisia de Cod Electoral.
google-analytics.com